Näytteilleasettaja esittelyssä: Lohjan Seurakunta - tärkeää tietoa vihkimisestä

_DSC4195 copy.jpg

Olisiko tämä teidän vihkikirkkonne?

Lohjan seurakunnan pappeja on sinua varten Häät, juhlat, lahjat -messuilla, Lohjan Puu-Anttilassa.

Tarjolla on tietoa kaikesta mitä olet halunnut tietää kirkkohäiden järjestämisestä. Milloin voi varata kirkon häitä varten? Voiko kirkossa järjestää häät, joissa olemme vain me kaksi, pappi ja todistajat? Entä mistä saa kanttorin? Sulhaseni ei kuulu kirkkoon, voimmeko silti mennä kirkossa naimisiin? Entä miten uusi nimilaki vaikuttaa?

Messuilla voit myös varata häille kirkon, jos sitä ei ole vielä tehty. Lohjan seurakunnassa on 9 eri kirkkoa ja kappelia. Valinnanvaraa löytyy keskiaikaisesta kivikirkosta, idyllisiin vanhoihin puukirkkoihin

Tervetuloa!

Näytteilleasettaja esittelyssä: Vivamo - vihkipaikka luonnonrauhassa

Näytteilleasettaja esittelyssä: AITO-kauppa, hyvinvoinnin aarteita ja herkkuja!