Näytteilleasettaja esittelyssä: Ullen Kauneushuone

Kauneus on katsojan silmässä…..

                                               …… ja sydämessä 


Ullen kauneushuone esileht ilma servata.png


Ullen kauneushuone on viihtyisä ja kodikas kauneushoitola hyvien liikenneyhteyksien varrella LohjanVirkkalassa. Tarjoan laajan valikoiman kasvo- ja vartalohoitoja kaikenikäisille naisille ja miehille. Klassisten kasvohoitojen lisäksi voit valita myös happokuorinnan ja Nanopore- mikroneulauksen, joista on apua erilaisten iho-ongelmien ratkaisemiseksi. Juhliin valmistautuminen kannattaakin aloittaa ajoissa, näin voidaan hoitaa mm.  finnejä, arpia, aknea, ihon juonteita sekä väsymyksen merkkejä pois juhlatunnelman tieltä.

Hoitolasarjoinani käytän ammattikäyttöön tarkoitettua espanjalaista Medidermaa ja ranskalaista Fleur´sia. Minulta voi ostaa myös samojen sarjojen kotikäyttöön tarkoitettuja hoitotuotteita tukemaan hoidon tuloksia. Käsi- ja jalkahoidoissa käytän Cuccio- ammattisarjaa.

Kuin rakkaus niin kauneuskin elää syvällä sisällämme. Meidän tarvitsee vain huomata sitä enemmän ja jakaa toisillemme. Toivon, että itsellesi lahjoitettu aika hoidoissani tasapainottaa sisäistä ja ulkoista kauneuttasi, toimisi inspiroijanasi ja lämmittäisi sisintäsi. Anna itsellesi tai rakkaallesi mahdollisuus hemmotteluun vaikkapa lahjakortilla niin arjessa kuin juhlassa! 

Tervetuloa tutustumaan palveluihini Häät, juhlat, lahjat- messuilla 14.4.2019!

MESSUNTARJOUS!  Osta tai varaa hoito messuilla, niin saat -25% hinnasta.

Tai koe henkilökohtainen, kiireetön kohtaaminen rauhallisessa hoitolassani Ullen kauneushuone, osoitteessa Opettajantie 8, 08700 Lohja

kotisivut: 

www.ullenkauneushuone.com

www.facebook.com/ullen.kauneushuone.fi 

söhköposti: ullen.kauneushuone@gmail.com

puhelin: +358 44 98 19 274

Tule lunastamaan upea tarjous Häät, Juhlat, Lahjat -messuille Puu-Anttilaan 14.4. !Näytteilleasettaja esittelyssä: Runaway Plan - liikkuvat pakopelit

Näytteilleasettaja esittelyssä: S-Saniainen on silkkikukkien erikoisliike Vihdissä