Näytteilleasettaja esittelyssä: Runaway Plan - liikkuvat pakopelit

pakopeli-polttareihin-3.png

Pakopeleillä pidät hauskaa juhlissa, nostatat sykettä tiimisi kanssa ja selvität mysteerejä loogisella ajattelulla. Kun polttareihin halutaan yhteistä actionia tai parisuhdeiltaan kaivataan pientä kipinää - mitä tehdä? Varaa pakopeli!

Runaway Planilta löytyy pakohuoneita eli escape room -pelejä sekä liikkuvia pakopelejä erilaisiin tapahtumiin. Pakopelissä sinulla ja tiimilläsi on 60 minuuttia aikaa selvittää pelin arvoitukset. Pelin tarina ja pulmat ratkeavat päättelykyvyn, mielikuvituksen ja ryhmätyön voimin.

Kaikissa pakopeleissä ykkösenä on tiimityö. Tiimikoko yhdessä ryhmässä on 2-6 pelaajaa. Pakohuoneeseen pääsee pelaamaan yhden tiimin voimin kerrallaan, mutta liikkuvissa pakopeleissä pelissä voi olla useampikin tiimi kerrallaan. Lisäksi liikkuva pakopeli on nimensä mukaisesti liikkuva - sitä voidaan pelata ulkona, sisätiloissa, mökillä tai vaikka ravintolassa.

Millaista polttaripakoa Runaway Plan siis tarjoaa?

Tässä yksi esimerkki - After Party:
Polttarit ovat kääntymässä murhanäytelmäksi. Riittää vain muutaman tunnin hyppy tulevaisuuteen ja te olette tavalla tai toisella osallisena murhaan. Kuka murhaa ja kenet? Teidän tehtävänne on selvittää murha ja estää se. Aikaa teillä on vain 60 minuuttia.

Messuilta löydät Runaway Planin polttaritarjoukset, erilaiset pelivaihtoehdot sekä 15 minuuttia kestävän minipakohuoneen, jota voit testata messupäivänä ilmaiseksi ja ilman ajanvarausta.

Lisätietoa pakopeleistä polttareihin löydät osoitteesta www.runawayplan.fi

Runaway Plan somessa:
Facebook/runawayplan
Instagram/myrunawayplan


***

Terkuin
Suski & Meri

tiimi11.jpg

Näytteilleasettaja esittettelyssä: Hurmaava Pieni Juhlapuoti Vanilja

Näytteilleasettaja esittelyssä: Ullen Kauneushuone