Näytteilleasettaja esittelyssä: Gasthaus Lohja - Hotelli ja ravintola

14.4. Häät, Juhlat, Lahjat - messujen näytteilleasettajista löytyy myös perinteikäs ja tunnelmallinen lohjalainen hotelli-ravintola Gasthaus. Kurkistetaanpas hieman taloon ja mitä kaikkea sieltä löytyy!

Julkisivu, Laurinkatu pakattu-1.jpg

Gasthaus on tilausravintola

Gasthaus Lohja on tunnelmallinen hotellin kellariravintola keskustan tuntumassa ympäri vuoden järjestettäviin juhliin. Kesäaikana juhlakäytössä on myös toinen tila, katettu ja lasitettu terassialue johon mahtuu n 45 vierasta. Ravintolasaliimme mahtuu n 35 vierasta ja viereisen kabinetin kanssa yhteensä n 45. Tilausravintolana toimimme päivittäin jopa klo 02.00 saakka. 

Meillä voit järjestää koko elämänkaaren tilaisuudet; syntymäpäivät, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset, polttarit, häät, ristijäiset ja nimijäiset sekä muistotilaisuudet. 

Perinteinen hotelli-ravintola on toiminut samassa paikassa jo kohta 50 v. Ravintolan tilat on remontoitu nykyaikaisiksi ja toimiviksi erilaisiin tilaisuuksiin. Alkuperäinen kellariravintolan tunnelma on silti säilytetty marmorilattioineen ja kiviseinineen.  

Varaathan samalla vieraillenne majoituksen hotellistamme. Juhlakuva salista.png

Hotellit ja hostellit:  

Gasthaus Lohja on idyllinen ja lämminhenkinen hotelli-ravintola Lohjan keskustan tuntumassa hyvällä paikalla Lohjanjärven ja Lohjanharjun välissä.  Meillä on 18 kpl 1-4 hengen huonetta ja kesäisin vuokraamme myös viehättävää aittaa 2-3 henkilölle. Useimpiin huoneisiimme mahtuu lisävuode ja meillä on myös perheen pienimmille matkasänkyjä. Huonehintoihimme sisältyy monipuolinen noutopöytäaamiainen, iltasauna, langattoman verkkomme vapaa käyttö sekä pysäköinti hotellin piha-alueella. Kaikki huoneemme ovat savuttomia ja lähes kaikista on pääsy hotellia kiertävälle yhteisparvekkeelle.

Perinteikäs hotelli on toiminut jo kohta 50 vuotta. Kaikki huoneemme on remontoitu ja sisustettu uudelleen mukavin vuotein ja nykyaikaisin tekstiilein. 

Hotellin ravintola ja baari on avoinna maanantaista lauantaihin klo 15.00 - 22.00. 

Varaukset ja tiedystelut puh. 019 331 771 tai www.gasthauslohja.fi/ Varaa huone tai sähköpostitse info@gasthauslohja.fi. Osoitteemme on Laurinkatu 1, 08100 LOHJA

www.gasthauslohja.fi, löydymme myös Facebookista ja Instagramista nimellä Gasthaus Lohja

Tervetuloa tutustumaan yritykseen Häät, Juhlat, Lahjat - messuille 14.4.!

Terkuin Mervi/ Gasthaus Lohja

Näytteilleasettaja esittelyssä: S-Saniainen on silkkikukkien erikoisliike Vihdissä

Näytteilleasettaja esittelyssä: PartyLiten hurmaavat tuotteet ovat suosittu lahja