Näytteilleasettaja esittelyssä: Wellbeing You Hyvinvointipalvelut

Wellbeing-you_logo_vaaka-oikea.jpg

Kun haluat olla juhlien upein kaunotar – luonnollisesti!

Jokaisella on elämässään suuria ja pieniä juhlanaiheita, joita haluaa jakaa itselle tärkeiden ihmisten kanssa. Mitä tärkeämpi juhla, sitä suuremmat odotukset ja vaatimukset meillä on, myös itsellemme. Kun haluat säteillä ihanaa hyvää oloa elämäsi tärkeimpänä päivänä, tule tutustumaan niin sisäisen kuin ulkoisen hyvinvoinnin rakentamiseen liittyviin uusimpiin tuuliin Wellbeing You Hyvinvointipalvelut osastolle. Tai jos kaipaat erilaisia lahjaideoita, sekin onnistuu - räätälöidään juhlan sankarille hänen näköinen paketti!

wellbeingyou_byas_groomster_face_lifter.png

Kun juhlat lähestyvät, ensimmäiset ajatuksemme ja toiveemme kohdistuvat useinkin ulkonäköömme: haluammehan näyttää parhaimmiltamme elämämme juhlissa, olimme sitten se juhlien sankari tai kutsuttu vieras. Millaisia toiveita sinulla on ulkonäkösi suhteen? Haluaisitko sinä näyttää muutaman vuoden nuoremmalta, aidosti apua kasvojen tai vartalon ongelmakohtiin tai vaikkapa lisää hiuksia – luonnollisesti? Kaikki tämä on mahdollista saksalaisen BYASin avulla, joka tuo ammattimaisen kauneus-. terveys- ja hiuksiin liittyvän teknologian nyt jokaiseen kotiin. Ja mikä parasta, käyttö on yhtä helppoa, yksinkertaista ja nopeaa kuin sähköhammasharjalla sekä huomattavasti edullisempaa kuin kosmetologilla. Tule rohkeasti keskustelemaan omista toiveistasi - osastolla mahdollisuus myös ilmaiseen testaukseen!

Ulkoinen ja sisäinen hyvinvointi näkyy meissä itsevarmuutena, rentoutena ja onnellisuutena. Mikäli stressi tai jopa paniikki kuitenkin iskee juhlia järjestettäessä tai ylipäätään elämän varrella, kokeile kokonaisvaltaista BodyMind Energy Balancing Method -hoitoa mielen ja kehon syvään rentouttamiseen. Tämä hoito purkaa tehokkaasti kroonista jännitystä ja laskee stressihormonitasoja, jolloin kokonaisvaltainen hyvinvointimme lisääntyy, energiataso nousee ja nukumme hyvin. Ja nautit juhlapäivästäsi täysipainoisesti. Hyvä lahjaidea kaiken ikäisille!

Toinen tapa vähentää kehomme stressitilaa on fysikaalinen verisuoniterapia. Se voi kuulostaa hurjalta, mutta helpompaa terapiamuotoa ei ole. Sinun tarvitsee vain maata hoitoalustan päällä ja antaa hoidon vaikuttaa.  Huomaat, kuinka hoito rentouttaa ja rauhoittaa autonomista hermostoa sekä vaikuttaa yliaktiivisuuteen ja unettomuuteen. Lisää terapiasta täältä: https://leena-tahtinen.bemergroup.com/fi. Tämä on siis myös yksi hyvä tapa hallita juhlien järjestämiseen liittyvää stressiä. Hoito on myös hyvä lahjaidea, sillä se sopii vauvasta vaariin niin terveyden tukemiseen kuin kroonisten sairauksien tukihoitoon. 

Tervetuloa tutustumaan uusiin, erilaisiin ja tehokkaisiin hyvinvoinnin rakentamisen vaihtoehtoihin -

TERVETULOA HYVÄ OLO!

 Nähdään messulla!

terkuin Leena Tähtinen / Wellbeing You Hyvinvointipalvelut

Näytteilleasettaja esittelyssä: PartyLiten hurmaavat tuotteet ovat suosittu lahja

Näytteilleasettaja esittelyssä: hennas juhlapukeutuminen & Mancave miesten juhlapuvut

Näytteilleasettaja esittelyssä: hennas juhlapukeutuminen & Mancave miesten juhlapuvut