Näytteilleasettaja esittelyssä: PartyLiten hurmaavat tuotteet ovat suosittu lahja

IMG_20190302_210645_1.png
FB_IMG_1550692132765_1.jpg

Heippa! 

Olen Jenni ja toimin Itsenäisenä PartyLite konsulttina Veikkolassa. Olen vuoden verran toiminut konsulttina ja tämä on vaan mun juttu, tuotteet on laadukkaita ja upeita. Liikun tarvittaesaa todella laajasti kutsuja pitämään kotiin, työpaikalle tai esim naisteniltaan tai miten haluatkaan järjestää kutsut. Emännän tai isännän toiveesta on mahdollista järjestää teema-kutsut esim liekittömät tuoksutuotteet, find my signature - kutsut jolloin etsitään juuri sinulle sopiva tuoksutyyli tai vaikka juhlien kattaukseen sopiva somistus - mahdollisuuksia on monia. 

PartyLiten valikoimista löytyy kausittain erilaisia lahjapakkauksia. Jokainen tuote on kaunis yksilönsä kynttilöitä löytyy joka lähtöön, lisäksi liekittömiä vaihtoehtoja mm tuoksulyhtyjä on monen näköistä ja niiden kanssa käytettäviä tuoksuvahoja ja Fresh Home sarjan tuoksurakeet, sekä kynttiläsomisteita löytyy pienistä aina suuriin hurrikaani mallisiin somisteisiin. 

Tervetuloa tutustumaan hurmaaviin tuotteisiin Häät, Juhlat,Lahjat, Messuille 14.4.19 Lohjan Puu-Anttilaan

terkuin Jenni /Partylite
jennipetaja.partylite.fi

Näytteilleasettaja esittelyssä: Gasthaus Lohja - Hotelli ja ravintola

Näytteilleasettaja esittelyssä: Wellbeing You Hyvinvointipalvelut