Näytteilleasettaja esittelyssä: AITO-kauppa, hyvinvoinnin aarteita ja herkkuja!

aito_slogan_vaaka_rgb (2).jpg

"Laajan valikoiman luontaistuote- ja terveyskauppa Lohjalla! Myymälässä teitä palvelee Anu ja kauppias Mia sekä ekokampaaja Asta. Myymälän yhteydessä toimii myös hoito/vastaanottotilat, jossa järjestämme ajoittain esim. kolesteroli-, hemoglobiini-, verenpaine-, vitamiini- sekä luuntiheysmittauksia. Kysele tulevia mittauspäiviä henkilökunnalta! Ravitsemus ja terveys on meille sydämen asia. Meiltä saat myös yksilöllistä ravinto-ohjausta, varaa aikasi jo tänään! Ulkoista ja sisäistä hyvinvointia tukee myös ekokampaajan palvelut! Lisäksi palveluihimme kuuluu erilaisia hoitoja, luentoja, kursseja ym. yhteistyössä oman alansa asiantuntijoiden kanssa." 

Messuilla pääset mm. tutustumaan ja maistelemaan meidän UUTUUS TUOTTEITA

Hyvinvointituotteista esillä ihanat PUHDAS+ 100% eteeriset öljyt sekä lähituotteena Queen Kombucha ja Jun terveysjuomat, kesän juhliin! 

56435273_2339140059506021_1594711551594463232_n.jpg

¤Kombuchan ja junin terveysvaikutuksiksi puhutaan:
Vastustuskykyä kohentava, energisoiva, puhdistava (ruuansulatus/ aineenvaihdunta) sekä vatsan ja suoliston kuntoa parantava. Myös nivelet, iho, hiukset ja kynnet hyötyvät juomasta- ehkä juomaa siksi kutsutaankin ” elämän eliksiiriksi”.
Tämä on toivottu lisä kesän juhliin ja hyvä vaihtoehto viinille tai virvoitusjuomille! Messuilla mahdollisuus ostaa tuotteet myös 4-pll pakkauksissa.

¤PUHDAS+ 100% eteerisillä öljyillä luot tunnelmaa juhliin tuoksua vaihdellen. Tule tuoksuttelemaan öljyjä ja ihastelemaan väriä vaihtavaa diffuusoria sekä hyödyntämään tarjoukset.

¤CYO21 kylmähoidosta mm. selluliittialueille Sinulla on myös mahdollista saada tietoa ja varata aika hoitoon vielä ennen kesän juhlia!

¤Messuilla myös mahdollisuus suosittuun ravintoaineiden pikamittaukseen


Nähdään messuilla!

terkuin AITO -kaupan väki

Näytteilleasettaja esittelyssä: Lohjan Seurakunta - tärkeää tietoa vihkimisestä

Näytteilleasettajaesittelyssä: Saju Design