Näytteilleasettja esittelyssä: LIIA jewellery ajatonta eleganssia koruissa

LIIA Jewellery logo musta.png

LIIA Jewellery on raikas kotimainen korubrändi ja korumuotoilustudio Läntiseltä Uudeltamaalta, Tammisaaresta. LIIAn malliston korut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, pääasiassa hopeasta, ja ne valmistuvat käsityönä korusuunnittelija-kultaseppäartesaani Laura Ikosen käsissä. Korut on suunniteltu kestämään aikaa – ei vain yhtä sesonkia. LIIAn työtä ohjaakin ajatus: ajatonta muotoilua, vastuullisia valintoja ja käsintehtyä luksusta.

LIIA Jewellery tekstikoru kollaasi.jpg
Korujen lisäksi LIIA järjestää luovia workshopeja ja elämyksiä kädentaitojen parissa. Voit tulla tekemään hopeakorun omalla tekstillä tai viettämään elämyksellisen hetken vaikka polttariporukan kesken! Workshopeja on mahdollista tulla tekemään ajanvarauksella Tammisaareen LIIAn työhuoneelle, kesäaikana Hankoon LIIA Jewelleryn pop up –putiikkiin tai workshop voidaan sopimuksen mukaan järjestää liikkuvasti Uudenmaan alueella. Tekstikorun voi tilata myös valmiiksi tehtynä omalla, uniikilla tekstillä. Ihana ylioppilaslahja, rippilahja tai muisto tärkeästä päivästä vaikkapa polttarisankarille! 
MESSUTARJOUS: Kaikki tapahtuman aikana varatut workshopit & tilatut uniikit tekstikorut -15 % normaalihinnoista.
Oiva tilaisuus tehdä hankintoja kesän juhliin, häihin, lahjapaketteihin valmistuville tai vaikka huomenlahjaksi! 
Voit käydä tutustumassa LIIA Jewellery -korumallistoon jo ennakkoon: www.LIIA.fi

Ja tule seuraamaan myös someen:

www.facebook.com/LIIAjewellery 

www.instagram.com/liiajewellery 
Tervetuloa tutustumaan LIIA Jewellery -mallistoon sekä tekstikoruworkshopeihin Häät, Juhlat & Lahjat –tapahtumaan Lohjan Puu-Anttilaan 14.4.2019! 

LIIA Jewellery Lehdet-riipus iso fiiliskuva KEVÄT18 nelio.jpgNäytteilleasettajaesittelyssä: Saju Design

Näytteilleasettajaesittely: Herkkujen edeltäkävijä - Pink Lemon