Näytteilleasettaja esittelyssä: Tunnelma näkyy ja kuuluu! Ääntätupaan.fi

logo aantatupaan.fi.jpeg

Ääntätupaan.fi – Dj- ja karaokepalvelu

DJ saa nostettua juhlien tunnelman kattoon. Juhlan kulku käydään yhdessä läpi jo hyvissä ajoin, jotta meillä on tieto siitä, miten tilaisuus etenee ja mitä meiltä odotetaan. Pukeudumme juhlavasti tai asiakkaan toiveiden mukaisesti.

DJ pitää huolta juhlien musiikista, valaistuksesta sekä äänentoistosta, jolloin muut juhlaa järjestävät pääsevät muihin tehtäviin. DJ lukee illan tunnelmaa ja valitsee musiikkeja sen mukaan, tietenkin juhlaparin toiveiden mukaisesti.

esittelyyn kuva 2.jpeg

Olemme paikalla lähtökohtaisesti aina koko päivän. Näin voimme pitää huolta, että ruokailujen taustamusiikit sekä mahdolliset puheet kuuluvat oikealla äänenvoimakkuudella. Myös illalla DJ huolehtii mikrofonien toimimisesta, sekä että ylimääräisiä surinoita ja vinkumisia ei kuulu.

Haluatte sitten seesteiset tunnelmalliset juhlat tai räiskyvät diskobileet – molemmat onnistuu, ja kaikki siltä väliltä! Räätälöimme juuri juhlaanne sopivan paketin, tarpeidenne mukaan! Voit valita myös valmiiksi suunnittelemamme paketin. Karaoke on saatavana jokaiseen pakettiimme erillistä korvausta vastaan.

Tulkaa messuilla juttelemaan – suunnitellaan tapahtumaanne DJ-paketti tunnelmallisella valaistuksella!

Nähdään 14.4. Häät, Juhlat, Lahjat -messuilla Puu-Anttilassa!

terkuin Sanna

esittelyyn kuva1.jpeg

Näytteilleasettaja esittelyssä: Kettukallion elämystila hurmaa arjessa ja juhlassa

Näytteilleasettaja esittelyssä: Iltamaa - Trendikäs makramee ja perinteikäs vihkiryijy