Näytteilleasettaja esittelyssä: Hohtava hymy Helmen hammaslääkärien avulla!

PicsArt_02-10-02.26.32.jpg

Helmen hammaslääkärit on Lohjan keskustassa toimiva hammaslääkäriasema, josta saat kaikki hammashoidon palvelut. Perushoidon lisäksi tarjoamme mm.  implanttihoitoja, purennan kuntoutusta, uniapnea- ja kuorsauskiskoja sekä esteettisen hammashoidon palveluita.

Keraamisilla kruunuilla ja laminaateilla saadaan luotua uusi hohtava hymy hetkessä. Cerec-laitteistollamme tämä hoituu tarvittaessa jopa samana päivänä, mutta tavallisesti 2-3 päivää on hyvä varata hoitoon.

Valkaisuaineena käytämme muutamia eri valmistajien turvallisia tuotteita. Yleensä valkaisemme hampaat kotona käytettävillä aineilla. Valmistamme yksilölliset muotit, joihin kotona asetetaan valkaisuaine. Meidän Enlighten valkaisupaketilla pääsemme takuuvarmasti B1-sävyyn hampaissa. B1-sävyiset hampaan ovat jo hohtavan valkoiset.

Olemme mukana messuilla kertomassa teille esteettisen hammashoidon mahdollisuuksista. 

Messutarjouksena tarjoamme valkaisupakettia ja myymme valkaisevia hammastahnoja messuhintaan. Tule hakemaan omasi. Samalla voimme määrittää hampaasi nykyisen värin ja katsoa mihin tulokseen valkaisulla päästäisiin. 

Esittelemme standillamme myös esteettisillä keraamisilla kruunuilla ja laminaateilla saatavia kauniita hymyjä. 

Messukassista löydät jotain hyödyllistä hampaiden hoitoon liittyen. Varmista oman messukassisi saanti olemalla 100 ensimmäisen kävijän joukossa.

Helmen hammaslääkärit

Laurinkatu 32 b 21, 08100 Lohja

019-321456

www.helmenhammaslaakarit.fi

https://www.facebook.com/helmenhammaslaakarit/


Näytteilleasettajaesittely: Herkkujen edeltäkävijä - Pink Lemon

Näytteilleasettaja esittelyssä: Kettukallion elämystila hurmaa arjessa ja juhlassa