Näytteilleasettaja esittelyssä: Joentauksen matkassa - Muotia etelän lämmöstä

Joentaus_talvi2019-1512.jpg

Joentaus on uusi lohjalainen naistenvaatteiden maahantuontiyritys. Valikoimassa on ihanuuksia etelän lämmöstä vuodenaikojen mukaan arkeen ja juhlaan – ylellistä silkkiä, klassista pellavaa, pehmeitä neuleita, hyvinistuvia housuja. Jokainen tuote on huolella valittu eikä samaa tuotetta ole myynnissä montaa kappaletta.

Häät- Juhlat- Lahjat -tapahtumaan Joentaus tulee mukaan mm. silkki- ja pellavamekkojen valikoimalla! Kevyttä silkkiä löytyy sekä pitkällä- että lyhyellä helmalla, röyhelöllä sekä tyylikkään yksinkertaisena.

Joentauksen Autotallimyymälä sijaitsee Lohjalla Vanhan Ykköstien lähellä ja se on avoinna erikseen ilmoitettuina aikoina.  Pidämme Pop Up -tapahtumia vaihtuvissa paikoissa, voit seurata Facebookista missä Joentaus milloinkin kulkee! Nähdään Puu-Anttilassa!

Joentaus_talvi2019-1608.jpg
Joentaus_talvi2019-1583.jpg

Taina Salmela
Joentaus

taina@joentaus.com
Puh. 040 707 7551

Näytteilleasettaja esittelyssä: Iltamaa - Trendikäs makramee ja perinteikäs vihkiryijy

Näytteilleasettaja esittelyssä: TR - Hyvinvointi - hemmottelua ja morsiussauna modernilla twistillä!