Näytteilleasettaja esittelyssä: Iltamaa - Trendikäs makramee ja perinteikäs vihkiryijy

Iltamaa_logo_musta.jpg

Suomalainen vihkiryijyperinne on säilynyt näihin päiviin asti ja nyt tätä samaa perinnettä voi jatkaa modernilla tavalla ja tehdä hääparille lahjaksi vaikka pienen 35x35 cm kokoisen miniryijyn, esimerkiksi hääparin kuvasta! Ryijy sopii lahjaksi myös muihin juhliin. Se on uniikki taideteos ja kuva-aiheen valinta tekee siitä erityisen lahjan saajalleen.

Iltamaa tuottaa perinnetekstiilejä, pääasiassa ryijyjä. Ryijypaketin tai valmiiksi tehdyn ryijyn saa omasta kuvasta  halutussa koossa. Pakettiin kuuluu kaikki tekemiseen tarvittavat välineet ja materiaalit. Ryijy on trendikäs ja ajaton, monipuolinen sisustustekstiili. Villan itsestään puhdistuva luonne takaa, että ryijy pysyy hyvässä kunnossa eikä vaadi muuta puhdistusta kuin tuuletuksen. Ryijy on ekologinen tuote, luonnonmateriaaleista valmistettu vuosikymmeniä säilyvä aarre.

Iltamaa tuo messuille myös koristeluideoita makrameetekniikalla. Tekniikan oppii nopeasti muutamassa tunnissa ja sillä saa aikaiseksi näyttäviä, uudelleenkäytettäviä koristeita ja seinävaatteita omien väritoiveiden mukaan. Tule juttelemaan tulevista kursseista ja ehdit vielä koristella juhlatilasi trendikkäillä, itsetehdyillä somisteilla!

koriryijyt_web.jpg

Iltamaan tekstiilitaikuri Jenni Vanhanen järjestää erilaisia käsityökursseja lähiseudulla kuukausittain, lisätiedot Facebookista www.facebook.com/iltamaa.


Kuvia kursseilta ja ryijyistä löytyy www.instagram.com/iltamaa.fi.

Yrityksen koko tarinan voit lukea nettisivuilta www.iltamaa.fi

Jenni Vanhanen

tekstiilitaikuri

040 7441723www.iltamaa.fi

www.facebook.com/iltamaa

www.instagram.com/iltamaa.fiNäytteilleasettaja esittelyssä: Tunnelma näkyy ja kuuluu! Ääntätupaan.fi

Näytteilleasettaja esittelyssä: Joentauksen matkassa - Muotia etelän lämmöstä