Näytteilleasettaja esittelyssä: hennas juhlapukeutuminen & Mancave miesten juhlapuvut

Näytteilleasettaja esittelyssä: hennas juhlapukeutuminen & Mancave miesten juhlapuvut

Hii! Meillä on ilo esitellä meidän näytteilleasettajia täällä blogin puolella. Tapahtumamme yritykset ovat pääosin pieniä ja persoonallisia yrityksiä ja haluammekin tuoda heitä esille jo ennen tapahtumaa. Toivomme näin että messuvieraana Sinä saat maksimaalisen hyödyn käynnistäsi, ja tiedät jatkossakin kenen puoleen kääntyä kun tarvitset tiettyä tuotetta ja palvelua.

Tässä ensimmäisenä ihana naisyrittäjä Henna ja hennas Juhlapukeminen <3

OmpeluStudio hennas

OmpeluStudio hennas toteuttaa sinun puku-unelmasi hääpuvusta juhlavaatteisiin. Ainutlaatuisia mittatilauksesta ommeltuja juhlavaatteita, juuri sinun toiveidesi mukaisesti suunniteltuja, kangas- ja pitsivalintoja myöten. Suunnittelutyö tehdään alusta asti yhdessä asiakkaan kanssa ja tuloksena on juuri sinulle sopiva juhlavaate. Onko sinulla uudistusta kaipaavia vaatteita? Korjausompelu on trendikästä, tule ja anna vaatteellesi uusi elämä!

Mancave.tammisaari. jpg

PukuLiike ManCave

Miesten PukuLiike Mancave on enemmän kuin pelkkä pukuliike. Saman katon alta löytyy miesten pukuja ja asusteita sekä arkeen että juhlaan. Puvut, paidat, kengät, asusteet, bokserit, T-paidat ja sukat- koko tyylikäs valikoima löytyy vaivattomasti samasta paikasta.

Saatavilla myös tyylikkäitä miehisiä lahjoja kuten nahkaisia kortinpidikkeitä tai viskilaseja, sekä miehisiä sisustustavaroita.

Betjäning också på svenska!

Ystadinkatu 12 10600 Tammisaari

0503583024

hennas@msn.com

Nähdään Häät, Juhlat, Lahjat- messuilla Lohjalla 14.4.

terkuin Henna

Näytteilleasettaja esittelyssä: Wellbeing You Hyvinvointipalvelut

Lohja saa oman Hää- ja Juhlatapahtuman 14.4.19

Lohja saa oman Hää- ja Juhlatapahtuman 14.4.19