Lohja saa oman Hää- ja Juhlatapahtuman 14.4.19

Lohja saa oman Hää- ja Juhlatapahtuman 14.4.19

Häät, juhlat, lahjat -messut Puu-Anttila Lohja

Aivan mahtavaa! Ilolla voin ilmoittaa että Lohja saa omat juhla-alan messut! Ensimmäiset messut järjestetään Lohjan Puu-Anttilassa 14.4. klo 10-18.00. Näytteilleasettejina on todella mielenkiintoinen kattaus hää-juhla- ja lahja-alan ammattilaisia.

Kyseisenä päivänä on monta hyvää syytä olla liikenteessä! mm. eduskuntavaalien äänestyspäivä on tuolloin ja Lohjalla on muitakin ihania tapahtumia samana päivänä. Meidän tapahtumamme on kävijöille maksuton, joten tule ihmeessä tutustumaan ihaniin tuotteisiin ja palveluntarjoajiin paikanpäälle. Puu-Anttilan hurmaavan romanttinen ympäristö ja juhlatuotannon somistukset tekevät tunnelmaa, ammattilaisilta poimit parhaat vinkit juhlien järjestämiseen ja teet löytöjä! Lämpimästi tervetuloa!

Tässä blogissa tulemme esittelemään näytteilleasettajia ennakkoon joten pysy kuulolla.

lue lisää tapahtumasta Ykköslohjan artikkelista : https://www.ykkoslohja.fi/haatapahtumasta-vinkkeja-juhlien-suunnitteluun/

Näytteilleasettaja esittelyssä: hennas juhlapukeutuminen & Mancave miesten juhlapuvut

Näytteilleasettaja esittelyssä: hennas juhlapukeutuminen & Mancave miesten juhlapuvut

Puu-Anttilan Joulu

Puu-Anttilan Joulu