Useimmin kysytyt kysymykset

 
 

Varaa konsultaatioaika. Ensimmäinen tunti ilmainen

Lisää kysymyksiä? Ota yhteyttä! »

 

Miten aikaisin varaukset tulee tehdä?

Suosittelemme olemaan hyvissä ajoin liikenteessä. Hääjuhlat varataan yleensä noin 6-12 kk ennen tilaisuutta. Puu-Anttilassa on useampi juhlatila joten pienempiin ja suurempiinkin tilaisuuksiin yleensä tilaa löytyy. 

Saako tilaan tuoda omat juomat?

Kyllä saa. Suosittelemme tuomaan juhlajuomat tilaan jo ajoissa. Meillä on hyvät tilat kylmäsäilytykseen. Menuihin kuuluu ruokajuomana vesi. Jälkiruokamenuihin kahvi ja tee. Muut ruoka-ja alkoholijuomat voi tuoda itse.

Kuinka myöhään tilassa saa juhlia?

Vuokra alkaa sovitusti ja päättyy klo 24.00 mennessä. Tilan tulee olla siivottuna ja luovutuskunnossa seuraavana aamuna klo 08.00 mennessä.

Koska juhlatilaan pääsee?

Tilaan pääsee kun varauksesi alkaa. Viikonloppuajat ovat aamusta iltaan. Avainten luovutuksesta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa.

Kuuluvatko astiat ja pöytäliinat tilavuokriin?

Astiat ja pöytäliinat kuuluvat juhlapaketteihin. Pelkästään tilavuokriin ne eivät kuulu. Tällöin niitä voi kuitenkin vuokrata lisäpalveluna.

Mitä tilavuokraan kuuluu?

Tilavuokraan kuuluu ainoastaan juhlatila. Keittiön ja wc tilojen käyttö sekä pöydät ja tuolit juhlatilaan. Kaikkea muuta meiltä voi tilata lisäpalveluna. Esim astiavuokra, pöytäliinojen vuokra, somistus, kampaus, meikkaus ja valokuvauspalvelut. Tilavuokraan ei sisälly loppusiivous mutta sen voi hankkia halutessaan lisäpalveluna.

 

Mitä juhlatuotannon palvelupaketteihin kuuluu?

Voit tilata Juhlatuotannolta täydellisen palvelupaketin tai osan siitä. Täydelliseen palvelupakettiin kuuluu tilavuokra, catering, tarjoilija ruokailun ajaksi, astiavuokraus, pöytäliinat, somistus ja koristelu, sekä loppusiivous. Lisäpalveluna voit tilata kampauksen ja meikin sekä valokuvauksen. Juomat eivät sisälly palvelupaketteihin.

Voiko juhlateemoja muuttaa oman toiveen mukaan?

Kyllä voi. Juhlateemoja voi räätälöidä myös oman toiveen mukaan. Emme kuitenkaan voi ilmoittaa valmista hintaa räätälöidylle paketille vaan se lasketaan aina uudelleen. 

Kuinka paljon väkeä juhlatilaan mahtuu?

Juhlasaliin mahtuu 120 henkilöä ruokailemaan. Seisomapaikoille mahtuu noin 250 henkilöä. ToeStar sali on vuokrattavissa 50 henkilön tilaisuuksiin. Pihlaja saliin mahtuu 40 henkilöä ja se on hyvä myös kokoustilana. 

Järjestättekö juhlia myös muissa tiloissa?

Kyllä. Juhlatuotannon palvelut ovat tilattavissa myös muualle Suomeen. 

Voinko vuokrata somisteita tai astioita kauttanne?

Kyllä voit. 

Missä vaiheessa juhlien lopullinen henkilömäärä tulee ilmoittaa?

Lopullinen osallistujamäärä tulee ilmoittaa viikkoa ennen tapahtumaa.